Exemples d'ús de productes de suport

En aquesta secció presentem exemples d'ús d'ajuts tècnics disponibles a la UTAC. En alguns casos s'hi poden veure els propis usuaris fent-los servir i en d'altres es mostren només captures de pantalla.

Una persona amb distròfia muscular utilitza un petit commutador tipus Specs per desplaçar-se. Amb el programari The Grid 2 també accedeix a l'ordinador i combinant-ho amb el comandament per PC de BJ Perseo, controla el televisor.

Una persona afectada d'ELA (Esclerosis Lateral Amiotròfica) utilitzant un ratolí facial tipus SmartNav , combinat amb un teclat en pantalla amb predicció construit amb The Grid 2 , fent el clic per lapse de temps.

Fragment de l'avaluació de l'accés al desplaçament autònom d'un noi amb paràlisi cerebral, utilitzant una cadira amb motor amb tres commutadors que activa amb el cap.

Una persona amb ELA (Esclerosis Lateral Amiotròfica) que utilitza un SmartNav i un commutador accionat amb el peu, tant per la comunicació com per control de l'ordinador i altres activitats com veure la televisió o realitzar trucades telefòniques. Per escriure fa servir el programa gratuit Dasher.

Ús d'un comunicador en PC per encercament amb un commutador (captura de pantalla).

Ús d'un comunicador en PC per accés directe amb un ratolí.

Hermes PC utilitzat amb un teclat en pantalla fet amb Click'n'Type per accés directe.

Captura d'una activitat d'exemple, construida amb The Grid, per treballar conceptes de localització. En el video l'accés es realitza a través d'encercament, però també es pot utilitzar amb accés directe.

Podeu descarregar l'activitat des d'aquí.

Captura d'una activitat d'exemple, construida amb The Grid, per treballar conceptes de quantitat. En el video l'accés es realitza a través de ratolí, però també es pot utilitzar amb commutadors.

Podeu descarregar l'activitat des d'aquí.