Unitat de Tècniques Augmentatives de Comunicació (UTAC)

Logo Telegram

Canal de divulgació sobre Pràctica Basada en Evidència (PBE) en Comunicació Augmentativa a Telegram. Us hi podeu afegir clicant aquí.

Ja estan oberts els formularis d'inscripció als tallers (gratuïts) del curs 23-24.

Els tallers consisteixen en 3 sessions de 3 hores cadascuna, que es realitzen a la seu de la UTAC Sírius (a Barcelona) o a través de videoconferències, repartides durant tot el curs (les dates de les sessions per cada taller es concretaran un cop tancades les inscripcions). A cada taller hi participen 3 centres.

Tallers de formació en Comunicació Augmentativa per CDIAPs. Us hi podeu inscriure aquí: https://forms.gle/kDBQ8dq59yFnTati9 

Tallers de formació en Comunicació Augmentativa per centres d'adults. Us hi podeu inscriure aquí: https://forms.gle/6PEKs2CugFRS637q7

Qui som?

La UTAC és un servei extern de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Comprèn la UTAC Sírius, del Departament de Drets Socials, i la UTAC Educació, del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

La UTAC és un servei adreçat a persones que es poden beneficiar de l'ús de comunicació augmentativa, a professionals que els donen suport i a les seves famílies. Els usuaris de comunicació augmentativa ho poden ser com a conseqüència d'una discapacitat motriu, d'un trastorn de l'espectre de l'autisme, discapacitat intel·lectual, o qualsevol altra causa que dificulti o impedeixi l'ús de la parla per comunicar-se, desenvolupar el llenguatge i/o accedir als aprenentatges. La UTAC també ofereix assessorament sobre tecnologies de suport en àmbits com l'accés a la tecnologia, el joc adaptat, el control de l'entorn i la mobilitat assistida.

Segueix-nos també a Twitter