Unitat de Tècniques Augmentatives de Comunicació (UTAC)

Logo Telegram

Canal de divulgació sobre Pràctica Basada en Evidència (PBE) en Comunicació Augmentativa a Telegram. Us hi podeu afegir clicant aquí.

Seminari de Comunicació Augmentativa adreçat a Famílies 


Parlarem de coses com:

Què diu la recerca sobre l'ús de Comunicació Augmentativa, vocabularis nucli, Llenguatge Natural Assistit, PECS, comunicadors electrònics, l'ús de pictogrames en espais públics i, en la mesura del possible,  de tot allò que ens demaneu al formulari d'inscripció.


Dia: Dijous 11 de maig de 2023

Hora: 17:30 a 19:30

Lloc: Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. Passeig del Taulat, 266-270. 08019 Barcelona.

Formulari d'inscripció (gratuïta): https://forms.gle/RD3q6zSBqzYAQf4W8

Qui som?

La UTAC és un servei extern de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Comprèn la UTAC Sírius, del Departament de Drets Socials, i la UTAC Educació, del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

La UTAC és un servei adreçat a persones que es poden beneficiar de l'ús de comunicació augmentativa, a professionals que els donen suport i a les seves famílies. Els usuaris de comunicació augmentativa ho poden ser com a conseqüència d'una discapacitat motriu, d'un trastorn de l'espectre de l'autisme, discapacitat intel·lectual, o qualsevol altra causa que dificulti o impedeixi l'ús de la parla per comunicar-se, desenvolupar el llenguatge i/o accedir als aprenentatges. La UTAC també ofereix assessorament sobre tecnologies de suport en àmbits com l'accés a la tecnologia, el joc adaptat, el control de l'entorn i la mobilitat assistida.

Segueix-nos també a Twitter