CACE-UTAC

El CACE-UTAC és un recull de vocabulari de més de 800 paraules, organitzat en categories semàntiques.

Per a més informació al respecte podeu consular aquest document.

Per aclarir qualsevol dubte que tingueu respecte a com s'instal·len o utilitzen els arxius que trobareu en aquesta pàgina podeu escriure un correu electrònic a utac@ub.edu o bé utac.sirius.tsf@gencat.cat.

Microsoft Word

Grid 3

Let Me Talk

Snap Core First

Plaphoons

  • CACE Plaphoons ARASAAC Castellano 100329 — REQUEREIX EL PROGRAMARI DE LLIURE DISTRIBUCIÓ "PLAPHOONS". Versió 100329 per a Plahoons en castellà i amb pictogrames ARASAAC de l'UTAC-CACE. Els arxius estan tots comprimits en un ZIP, tan sols cal descomprimir-los i obrir l'arxiu "general.pla" amb el programa.

  • CACE Plaphoons ARASAAC Català 100329 — PER PODER UTILITZAR-LO ÉS IMPRESCINDIBLE DISPOSAR DEL PROGRAMARI DE LLIURE DISTRIBUCIÓ "PLAPHOONS". Versió 100329 per a Plahoons en català i amb pictogrames ARASAAC de l'UTAC-CACE. Els arxius estan tots comprimits en un ZIP, tan sols cal descomprimir-los i obrir l'arxiu "general.pla" amb el programa.

Boardmaker

  • UTAC-CACE Versió per Boardmaker en Català — REQUEREIX EL PROGRAMARI COMERCIAL "BOARDMAKER". Versió 090427 per a Boardmaker en català i amb pictogrames SPC de l'UTAC-CACE. Els plafons estan comprimits en un ZIP, tan sols cal descomprimir-los i obrir-los des del programa.