CACE-UTAC

El CACE-UTAC és un recull de vocabulari de més de 800 paraules, organitzat en categories semàntiques.

Per a més informació al respecte podeu consular aquest document.

Per aclarir qualsevol dubte que tingueu respecte a com s'instal·len o utilitzen els arxius que trobareu en aquesta pàgina podeu escriure un correu electrònic a utac@ub.edu o bé utac.sirius.dretssocials@gencat.cat.

Microsoft Word

AsTeRICS Grid

Let Me Talk

Grid 3 i Grid for iPad

Trobareu les darreres versions del vocabulari CACE per Grid disponibles per descàrrega des d'Online Grids, dins del programa.

Verbo

Totes aquestes versions són vàlides tant per la versió Windows com per la versió Android.

Plaphoons

  • CACE Plaphoons ARASAAC Castellano 100329 — REQUEREIX EL PROGRAMARI DE LLIURE DISTRIBUCIÓ "PLAPHOONS". Versió 100329 per a Plahoons en castellà i amb pictogrames ARASAAC de l'UTAC-CACE. Els arxius estan tots comprimits en un ZIP, tan sols cal descomprimir-los i obrir l'arxiu "general.pla" amb el programa.

  • CACE Plaphoons ARASAAC Català 100329 — PER PODER UTILITZAR-LO ÉS IMPRESCINDIBLE DISPOSAR DEL PROGRAMARI DE LLIURE DISTRIBUCIÓ "PLAPHOONS". Versió 100329 per a Plahoons en català i amb pictogrames ARASAAC de l'UTAC-CACE. Els arxius estan tots comprimits en un ZIP, tan sols cal descomprimir-los i obrir l'arxiu "general.pla" amb el programa.

Boardmaker

  • UTAC-CACE Versió per Boardmaker en Català — REQUEREIX EL PROGRAMARI COMERCIAL "BOARDMAKER". Versió 090427 per a Boardmaker en català i amb pictogrames SPC de l'UTAC-CACE. Els plafons estan comprimits en un ZIP, tan sols cal descomprimir-los i obrir-los des del programa.