Equip

Marc Coronas Puig-Pallarols

Llicenciat en Psicologia. Màster en Psicopedagogia. Professor Associat a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.

Tanit De Juana Pascual

Diplomada en Logopèdia. Màster en Neurologopèdia i en Disfàgies Orofaríngies. Logopeda a la residència i CAE Esclat Marina.

Montse Deportós Alcaraz

Llicenciada en Psicologia. Màster en Atenció Precoç i Neuropsicologia. Postgrau en Autisme. Psicòloga al CDIAP Dapsi Montcada.

Sergio Domingo Hernando

Enginyer tècnic de Telecomunicació, especialitat en sistemes de telecomunicacions.

Carme Rosell Bultó

Llicenciada en Pedagogia i Logopeda. Ha estat psico-pedagoga a Equips d’Assessorament i Orientació Psicopedagògics (EAP). També ha estat professora a Blanquerna - Universitat Ramon Llull.

Clàudia Serramià Salmerón

Graduada en Logopèdia. Màster en Logopèdia Infantil. Logopeda al CDIAP Fundació Catalana Síndrome de Down.

Rosa M. Vilaseca Momplet

Doctora en Psicologia. Professora Titular a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.

Fàtima Vega Llobera

Doctora per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Psicopedagogia i Mestra d'Educació Especial. Professora Lectora a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.


Amb la col·laboració de:

Emili Soro-Camats

Doctor en Psicologia i Logopeda. Professor Titular a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.

Núria Pastallé Burrull

Graduada en Fisioteràpia. Màster Universitari en Investigació Traslacional en Fisioteràpia. DU Enfermería. Especialitzada en Pediatria i Hipoteràpia. Professora titular de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Gimbernat.