Equip

Marc Coronas Puig-Pallarols  

Llicenciat en Psicologia. Màster en Psicopedagogia. Professor Associat a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació. 

Tanit De Juana Pascual 

Diplomada en Logopèdia. Màster en Neurologopèdia i en Disfàgies Orofaríngies. Postgrau en Autisme: Diagnòstic i Intervenció. Logopeda al CDIAP Magroc.

Montse Deportós Alcaraz

Llicenciada en Psicologia. Màster en Atenció Precoç i Neuropsicologia. Postgrau en Autisme: Diagnòstic i Intervenció. Psicòloga al CDIAP Dapsi Montcada.

Carme Rosell Bultó 

Llicenciada en Pedagogia i Logopeda. Ha estat psico-pedagoga a Equips d’Assessorament i Orientació Psicopedagògics  (EAP). També ha estat professora a Blanquerna - Universitat Ramon Llull.

Clàudia Serramià Salmerón

Graduada en Logopèdia. Màster en Logopèdia Infantil. Logopeda al CDIAP Fundació Catalana Síndrome de Down.

Rosa M. Vilaseca Momplet

Doctora en Psicologia. Professora Titular a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació. 

Fàtima Vega Llobera   

Doctora per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Psicopedagogia i Mestra d'Educació Especial. Professora Lectora a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació. 


Amb la col·laboració de:

Emili Soro-Camats 

Doctor en Psicologia i Logopeda. Professor Titular a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació. 

Núria Pastallé Burrull

Graduada en Fisioteràpia. Màster Universitari en Investigació Traslacional en Fisioteràpia. DU Enfermería. Especialitzada en Pediatria i Hipoteràpia. Professora titular de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Gimbernat.

Sergio Domingo Hernando   

Enginyer tècnic de Telecomunicació, especialitat en sistemes de telecomunicacions.