Equip

Marc Coronas Puig-Pallarols

Llicenciat en Psicologia. Professor Associat a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.

Tanit De Juana Pascual

Diplomada en Logopèdia. Màster en Neurologopèdia i en Disfàgies Orofaríngies. Logopeda a la residència i CAE Esclat Marina.

Sergio Domingo Hernando

Enginyer tècnic de Telecomunicació, especialitat en sistemes de telecomunicacions.

Carme Rosell Bultó

Llicenciada en Pedagogia i Logopeda. Ha estat psico-pedagoga a Equips d’Assessorament i Orientació Psicopedagògics (EAP). També ha estat professora a la Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Clàudia Serramià Salmerón

Graduada en Logopèdia. Màster en Logopèdia Infantil. Logopeda al CDIAP Fundació Catalana Síndrome de Down.

Rosa M. Vilaseca Momplet

Doctora en Psicologia. Professora Titular a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.

Fàtima Vega Llobera

Doctora per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Psicopedagogia i Mestra d'Educació Especial. Professora Lectora a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.


Amb la col·laboració de:

Emili Soro-Camats

Doctor en Psicologia i Logopeda. Professor Titular a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.

Núria Pastallé Burrull

Graduada en Fisioteràpia. Màster Universitari en Investigació Traslacional en Fisioteràpia. DU Enfermería. Especialitzada en Pediatria i Hipoteràpia. Professora titular de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Gimbernat.