Equip

Rosa M. Vilaseca Momplet

Doctora en Psicologia. Professora Titular a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.

Emili Soro-Camats

Doctor en Psicologia i Logopeda. Professor Titular a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.

Carme Rosell Bultó

Llicenciada en Pedagogia i Logopeda. Servei d'Atenció Educativa Inclusiva del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Marc Coronas Puig-Pallarols

Llicenciat en Psicologia. Professor Associat a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.

Fàtima Vega Llobera

Doctora per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Psicopedagogia i Mestra d'Educació Especial. Professora Associada a la Universitat de Barcelona, Departament de Cognició, Desenvolupament i Psicologia de l'Educació.

Eva Franch Bo

Diplomada en Logopèdia. Terapeuta a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Sergio Domingo Hernando

Enginyer tècnic de Telecomunicació, especialitat en sistemes de telecomunicacions.


Amb la col·laboració de:

Núria Pastallé Burrull

Graduada en Fisioteràpia. Màster Universitari en Investigació Traslacional en Fisioteràpia. DU Enfermería. Especialitzada en Pediatria i Hipoteràpia. Professora titular de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Gimbernat.