Novetats al portal La Mosqueta

Post date: Dec 10, 2008 10:54:18 AM

A la web de la mosqueta han penjat noves activitats, molt interessants i imaginatives, per fer amb commutador, podeu fer-hi una ullada en aquest enllaç: www.lamosqueta.cat

Les novetats són:

- Una Maleta de Sons, la Granja, on podem escoltar diferents animals domèstics amb una petita animació.

- Un joc que anomenem “Mil Cares” que presenta la forma d’un cap al que li podem posar cabells, ulls, nas i boca. Dona la possibilitat d’escollir entre quatre cada un dels elements. També permet escriure un petit text i imprimir.

- Pintar per encerclament: És una activitat que permet pintar un dibuix a partir d’escollir un dibuix entre 4, una part del dibuix i un color entre 4 opcions. Permet escriure un petit text i imprimir. Actualment hi ha 12 dibuixos diferents.

- Els Faiots de Colors és un conte creat per l’escola l’Arboç adaptat a simbologia SPC i amb un narrador. Al final del conte permet barrejar colors per encerclament. Hi ha 2 versions, la catalana i la castellana.

- Memorys: S’han fet 3 Memory nous per acompanyar al que ja trobàveu a LaMosqueta.cat. es pot jugar amb el ratolí i per encerclament i com a novetat té el nivell de joc de 12 cartes, a més del de 8 i 16.

- Vídeos: Nova secció que trobareu amb vídeos dels nens de l’Arboç, de com s’adapta un ratolí,...