Notícies‎ > ‎

Tallers per CDIAPs 2018-2019. Formulari d'inscripció.

19 de juny 2018, 4:56 publicada per Utac Ub   [ actualitzat el 19 de juny 2018, 4:57 ]

Com cada any, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Unitat de Tècniques Augmentatives de Comunicació (UTAC) - Sírius, organitza els tallers de formació per a professionals. Aquest tallers són completament gratuïts i van adreçats a professionals de CDIAPs que atenguin a infants candidats a utilitzar Sistemes Augmentatius de Comunicació.

Els tallers consisteixen en 4 sessions de 3 hores (normalment de 10:00 a 13:00) que es realitzen a la seu de la UTAC (a Barcelona), repartides durant tot el curs (les dates de les quatre sessions per cada taller es concretaran un cop tancades les inscripcions). A cada taller hi participen 3 centres i cada centre presenta com a mínim un cas (que estigui atenent) a partir de filmacions breus.

Les inscripcions per als tallers es poden fer a través de la pàgina de la UTAC (www.utac.cat) i es tancaran el 4 de setembre de 2018.

Us convidem a que feu difusió d’aquesta oferta de formació pels canals que us semblin pertinents.

Per qualsevol dubte al respecte podeu contactar amb la UTAC a través de les diverses vies previstes (telèfon, correu electrònic, whatsapp...).

Us podeu inscriure directament a través d'aquest formulari.