Notícies‎ > ‎

Tallers per a SEEMs i CEEs 2011-2012. Formulari d'inscripció.

5 de set. 2011, 11:11 publicada per Utac Ub   [ actualitzat el 7 de set. 2011, 4:23 ]
Benvolguts, benvolgudes.

Ens plau informar-vos dels tallers UTAC-Ensenyament d’anàlisi de casos i formació de professionals 2011-2012.
Aquests tallers van adreçats als professionals dels SEEM i dels CEE que atenen infants amb discapacitat motriu que ja usen Sistemes Augmentatius de Comunicació. El contingut dels mateixos es centrarà exclusivament en el tema de comunicació i llenguatge.

Està previst dur a terme un màxim de 3 tallers que s’iniciarien a l’octubre 2011 i finalitzaran el mes de juny 2012. (Les dates es concretaran un cop s’omplin les places disponibles o a partir del del 26 de setembre, data límit per a la inscripció).

Horaris:
- Cada taller consta de 3 sessions de 4 hores (dilluns o dimecres, de 15.30 a 19:30h.)

Localització:
- UTAC, Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona, Campus Mundet, Ps. Vall d’Hebron 171, Barcelona. Mapa

Format:
- A cada taller hi participen 3 centres, i un màxim de 3 professionals per cada centre (un dels quals ha de ser la logopeda que atén l’alumne/a)
- Cada centre presentarà un alumne/a amb seqüències de vídeo que il·lustrin aspectes de comunicació i llenguatge.
En base a les aportacions de cada centre (vídeo, informes, explicacions), s’analitzarà el cas i es faran suggeriments d’intervenció que es comentaran en les següents sessions en base a les noves imatges de vídeo aportades.

A l’hora de seleccionar els alumnes cal pensar tant en l’alumnat amb greu afectació motriu i cognitiva que necessiten una comunicació bàsica, com en l’alumnat amb greus dificultats de parla però que s’estima que tenen un bon potencial lingüístic, i que poden accedir a la lectura i l’escriptura. També és important que els o les alumnes, d’una edat cronològica que no superi els 14 anys, tinguin una experiència mínima d’ús de SAAC d’uns 6 mesos.

Inscripció:
Les places són limitades. Per a la inscripció podeu adreçar-vos a: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=ca&formkey=dEt6TUFBWFdZMTFwek8zcXRRWjNoZUE6MQ#gid=0

Nota. L’assistència dels mateixos professionals a les tres sessions ha de ser continuada, ja que serà condició imprescindible per obtenir el certificat.

Aprofitem per saludar-vos cordialment
Emili Soro
UTAC-Ensenyament
Universitat de Barcelona

Comments